Het is meerdere keren wetenschappelijk aangetoond dat er tussen buren onderling erg vaak sprake is van jaloezie. Zodra de buurman een splinternieuwe Mercedes heeft gekocht, dan doet dit toch wat met ons ego. Hetzelfde geldt in principe voor de tuin. Er heerst vaak een strijd onderling zonder dat er maar iets over wordt gezegd. Als de tuin van de buren er momenteel mooier uitziet dan die van jou, dan wil je hier uiteraard verandering in brengen. In dit artikel geven we tips die je kunt gebruiken om jouw tuin mooier te maken dan die van de buurman.

Leg kunstgras in de voortuin

Erg veel huishoudens hebben een gazon in de voortuin. Om deze in goede staat te houden, dien je hem regelmatig te maaien. Daarnaast dien je het gazon regelmatig voeding te geven en kan je zo nu en dan te maken krijgen met gele vlekken in het gazon. Om deze strijd te winnen, zou je ervoor kunnen kiezen om kunstgras in de tuin te leggen. Kunstgras heeft nauwelijks onderhoud nodig en ziet er het hele jaar mooi uit.

Maak een spa van je tuin

Als jij jouw buren echt jaloers wilt maken dan is het zeer aan te raden om een spa in de tuin te plaatsen. Koop bijvoorbeeld een zwemspa bij Elite Welness Breda en laat deze in je tuin plaatsen. Je kunt er hierbij het beste voor kiezen om hem in te bouwen. Mocht je een zwemspa willen kopen dan is het wel belangrijk dat je vooraf goed nadenkt over je wensen. Waar wil je de zwemspa precies voor gebruiken en hoe groot moet die ongeveer worden? Naast de zwemspa is het ook zeer aan te raden om een sauna in de tuin te plaatsen. In een sauna kun je ‘s avonds echt even tot rust komen. Naast dat deze twee items zorgen voor ontspanning, voegt het ook waarde toe aan de inrichting van de tuin. Als je zowel de zwemspa als de sauna bij Elite Welness Breda koopt, dan is het hoogstwaarschijnlijk mogelijk om hier korting op te krijgen. Maak dit bespreekbaar en voorkom dat je te veel geld betaalt.