VVV Texel

Voor alle toeristische informatie over Texel ga je naar VVV Texel

Het populaire Texel trekt jaarlijks vele toeristen. Het is tevens ook nog het grootste eiland van de Waddenzee. Als je nog niet zo bekend bent op Texel kun je een bezoekje aan de VVV op Texel brengen die alle informatie verschaft en jouw activiteit boeken. Natuurlijk kun je ook heel veel informatie op de website vinden. Texel is een eiland om lekker een weekend of midweek uit te waaien, proeven van kunst en cultuur of om een lekker sportieve vakantie te plannen. Alles is mogelijk.

VVV Texel en activiteiten op het eiland

Texel heeft van alles te bieden voor jong en oud. De VVV heeft een activiteiten agenda op haar website voor speciale dagen en waaraan je deel kunt nemen. Je kunt via de website zelfs tickets bestellen. Alles is heel overzichtelijk en gemakkelijk. Een greep aan georganiseerde activiteiten zijn onder andere de vogel excursie, rondleiding door een wijngaard, het bezoeken van een kunstenaar, rondvaarten, kustwandelingen, speurtochten en genieten van musea en tentoonstellingen. Activiteiten zijn te filteren op datum, plaats en thema. Ook biedt de VVV informatie over hoe je naar Texel kunt komen. Ben je avontuurlijk dan kun je naast de veerboot zelfs een propellor vliegtuigje pakken, of met jouw eigen boot naar Texel gaan. Texel biedt ook veel watersport faciliteiten en heeft een eigen vliegveld voor sportvliegtuigen.

De VVV heeft een overzichtelijke pagina waar je het weer kunt volgen op Texel, alles over de natuur, informatie voor bedrijven, welke plaatsen je kunt bezichtigen op het eiland en nog veel meer zoals het verkrijgen van een eigen Texel paspoort als je activiteiten via VVV Texel boekt. Het Texel paspoort is leuk voor kinderen en ouders en biedt vele extra’s zoals kortingen op bezienswaardigheden, eetgelegenheden, musea en fietsenhuur.

vogel
Overnachten op Texel

Overnachten op Texel

De VVV biedt ook leuke hotel overnachtingen en arrangementen op het eiland. Texel heeft veel verschillende soorten accommodaties zoals hotels maar ook vakantiehuisjes en herbergen voor groepsovernachtingen en schoolreisjes. Veel accommodaties staan ook huisdieren toe. Tevens heeft Texel diverse leuke pittoreske B&B’s te bieden die je via de VVV kunt boeken. Met BED en Breakfast kom je als ware thuis bij de inwoners van Texel en proef je hoe het echte leven op Texel is. Vaak zijn er aanbiedingen omtrent last minute bookings.

Een bedrijfsuitje of schoolreisje leent zich uitstekend als je een groepsaccommodatie op Texel boekt. Er zijn leuke herbergen en hele boerderijen waarbij je kennis maakt met het landleven op Texel. Ook bungalowparken zijn heel erg in trek en zijn met leuke kortingen te boeken via VVV Texel. Bungalows zijn lekker ruim, en geschikt voor hele families en gezinnen voor een leuke vakantie en volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt. Hou je van slapen onder de sterrenhemel? Dan biedt de VVV ook campings aan waar je leuk en voordelig kunt kamperen.