Wil jij altijd nog graag op reis naar het prachtige Lapland? Dat is mooi! Want tegenwoordig zijn er veel verschillende reisaanbieders die een wintervakantie aanbieden naar Lapland. Tijdens deze reizen kun je op husky tocht, met de sneeuwscooter en met een beetje geluk het Noorderlicht bekijken. In deze blog zetten we verschillende activiteiten uiteen die je kan gaan gaan uitvoeren als je op reis gat naar Lapland. Daarna heb jij een perfect beeld van alle reismogelijkheden naar Lapland.

Singlereis Lapland

Ben jij weleens op een echte wintersportvakantie geweest? Een vakantie waarbij er zo veel verscillende activiteiten waardoor het skieën een bijzaak is geworden. Wil jij graag op singlereis Lapland? In Lapland kun je wilde dieren aanschouwen  in de natuur, door bossen rijden met een sneeuwscooter of een huskyslee, op pad gaan met alleen een GPS-apparaat bij je of zelfstandig een iglo maken van sneeuw. Met de singlereizen NoSun kun je eenvoudig een singlereis boeken naar Lapland.

Het prachtige Scandinavië

In Lapland kun je het prachtige noorderlicht aanschouwen en kun je veel leuke activiteiten ondernemen. Een singlereis naar Lapland zit vol met avontuurlijke activiteiten zonder verborgen kosten omdat alles is inbegrepen.

Bij een singlereis naar Lapland ga je de volgende activiteiten ondernemen:

  • een huskytocht
  • sneeuwscootersafari
  • sneeuwschoenwandeling
  • wild spotten
  • ijsvissen
  • lekker eten
  • het bezoeken van witte, verlaten landschappen

Geniet van het mooie Lapland

In Lapland kun je genieten van prachtige witte vlaktes die je sprookjesachtig gevoel geven. Daarnaast kun je op een huskeytoch gaat en het noorderlicht aanschouwen en dat wil je zeker niet missen. Het is daarom slim om voor een professionele reisorganisatie te kiezen waarbij alles goed is geregeld. Want als alles goed is geregled dan zul je de singlereis naar Lapland nooit meer vergeten. Gelukkig wordt je tijdens de reis bijgestaan door gezellig reisgezelschap waarmee je alle prachtige ervaringen mee kunt delen. Je zult je tijdens de singlereis in Lapland nooit alleen voelen.

Het noorderlicht aanschouwen

In de periode van december tot en met maart is er een grote kans dat je het noorderlicht kunt gaan aanschouwen in Lapland. Dit prachtige zul je nooit meer vergeten. Daarnaast kun je van ons veel tips krijgen hoe je het best het foto’s en video’s kunt maken van het noorderlicht. Hier hebben wij namelijk veel ervaring mee. Naast het bekijken van het noorderlicht kun je in Lapland natuurlijk skiën op de prachtige pistes, op huskeytocht gaan, racen op een sneeuwscooter en ijsvissen.